Продавець KARIDONI розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
417 відгуків
+380 (96) 095-16-08
KARIDONI
Кошик

Шоколад білий бельгійський Callebaut W2 28% какао 2.5 кг

Шоколад білий бельгійський Callebaut W2 28% какао 2.5 кг, фото 2
Шоколад білий бельгійський Callebaut W2 28% какао 2.5 кг, фото 2
Шоколад білий бельгійський Callebaut W2 28% какао 2.5 кг, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення


Якщо ви шукаєте білий шоколад, який можна використовувати з найрізноманітнішою метою, з оптимальними характеристиками до смаку, кольору, консистенції та блиску, тоді не шукайте нічого, крім CalletsTM з білого шоколаду Callebaut Recipe W2! Ці бельгійські шоколадні цукерки CalletsTM мають чітко окреслений молочно-вершковий смак із солодкими нотками карамелі та ванілі. Смакові ноти шоколаду ідеально поєднуються один з одним, створюючи повний, збалансований і послідовний смаковий профіль, який гарантує, що його смак працюватиме в різних сферах застосування і з ширшим спектром смаків і інгредієнтів. Оскільки шоколад має середню рідкість і підходить для універсального застосування, ці CalletsTM можна використовувати практично для всіх видів шоколадних виробів: від кондитерських виробів, десертів і випічки до морозива та морозива. Хоча смакові поєднання воістину безмежні, шоколад винятково добре поєднується з пряними, фруктовими та трав'яними смаками.

Ці бельгійські шоколадні вироби CalletsTM з білого шоколаду, необхідні для будь-якої пекарні, шоколадного магазину, кафе або морозива, де використовуються найкращі продукти, забезпечують якість і консистенцію, які ви шукаєте. Темперуйте CalletsTM, щоб створювати шоколадні гроно, праліне та цукерки з твердою оболонкою, приємним атласним блиском і ідеальною застібкою. Ви також можете використовувати їх для створення насиченого оксамитового крему для випікання та тортів, шовковистого крему для слойок із кремом і еклерів або гладкого вершкового морозива. Або спробуйте замінити шоколадну стружку цими CalletsTM, щоб отримати жувальне, липке печиво з крихтою з білого шоколаду!

Для досягнення ідеально збалансованого смаку цей шоколад виготовлений із суміші какао-бобів із Кот-д' ssone, Гани й шовку. Після того як зерна належним способом ферментовані, висушені на сонці та відібрані, їх відправляють на сучасне підприємство Callebaut у Бельгії, де вони проходять перевірку якості та починають тривалий процес перетворення на шоколад. Спочатку зерна обсмажуються цілком, тобто в шкаралупі. Це допомагає зберегти та розвинути тонкий смак і аромат какао-бобів. Після обсмажування какао-боби відокремлюються від шкаралупи, а потім подрібнюються до отримання дрібного какао-тертого, де його потім змішують з інгредієнтами найвищої якості, включно з молоком корів, що пасуються на бельгійських травах, і цукор із місцевої цукрової буряки, щоб створити шоколад. тісто. Потім шоколадне тісто рафінується, а потім коншується, щоб тісто перетворилося в рідину, а також уніфікувало та збалансувало смаки. Нарешті, шоколад темперується і формується в CalletsTM, який відкриває безмежні можливості!

Створений у Бельгії від зерна до плитки з 1911 року, Finest Belgian Chocolate від Callebaut забезпечує неперевершену технологічність і найзбалансованіший смак на ринку, тому його віддають перевагу більшість шеф-кухарів у всьому світі. Callebaut співпрацює з Cocoa Horizons Foundation, некомерційною організацією, яка працює безпосередньо з фермерськими групами, щоб поліпшити та розширити можливості їх засобів до існування та спільноти, підтримати навчання фермерів і допомогти надати фермерам інструменти, необхідні для досягнення успіху у своєму ремеслі. Фактично, з кожною покупкою шоколаду Callebaut Cocoa Horizons реінфелює частину назад у фермерів Західної Африки та Південної Америки та їхньої спільноти! А оскільки Callebaut купує боби безпосередньо в кооперативів, з якими вони співпрацюють, вся їхня продукція забезпечена QR-кодом, за яким можна відстежити походження бобів фермерам какао, що забезпечує максимальну прозорість для вашого бізнесу та клієнтів. Збільште свій бренд, показавши своїм клієнтам, що ви прагнете використовувати тільки найкращий бельгійський шоколад, отриманий з екологічно чистих джерел, як-от Callebaut.

Склад:
Какао: 28 % 
Жирність: 36%
Плин: Середня

Країна виробництва: Бельгія

Імпортер: США

 

Основні
ВиробникCallebaut
Країна виробникБельгія
  • Ціна: 2 025 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner