Продавець KARIDONI розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
126 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заявки клиентов. Заказы и сообщения для компании, присланные с 13.06.2021 по 25.06.2021, будут обработаны позже. С 26.06.2021 компания продолжит работу в обычном режиме.

+380638709633
+380960951608
KARIDONI
Кошик

Натуральний устричний соус Kim Tieu. 730 гр.

Натуральний устричний соус Kim Tieu. 730 гр., фото 2
Натуральний устричний соус Kim Tieu. 730 гр., фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Натуральний устричний соус Kim Tieu. 730 гр. Китай.

Устричний соус сьогодні популярний не тільки в країнах Південно-Східної Азії, але і у всьому світі. Основою для його виготовлення є устричний екстракт, який виготовляється з устриць. Хоча головним компонентом, якого продукт зобов'язаний своєю назвою, є екстракт з варених устриць, такий соус не має «морського» аромату. За смаком він більше нагадує солодко-солоний, насичений яловичий бульйон. Достатньо всього декількох крапель такої добавки, щоб надати будь-якої страви східний характер. Має досить густу, в'язку консистенцію і темно-коричневий колір. Устричний соус містить велику кількість білків, вуглеводів, різних амінокислот, кальцію, калію, цинку, фосфору, заліза і міді. При постійному вживанні підвищується працездатність і покращується самопочуття. Є висококалорійним продуктом, тому що сидять на дієті слід це враховувати.

На відміну від багатьох інших відомих азіатських харчових добавок, устричний соус не може похвалитися дуже давніми традиціями. Легенда свідчить, що його рецептуру створив у середині XIX століття Чи Кум Санг (Шан), шеф-кухар з невеликого кафе в південно-китайському місті Гуанчжоу. Заклад пропонував в основному прості страви з устриць. Чи виявив, що в результаті тривалого приготування цих морепродуктів виходить дуже ароматний і досить густий відвар, який після відповідної дозаправки стає смачним доповненням до інших страв.

Ароматний продукт чудово підкреслює смак варених м'ясних, рибних, а також вегетаріанських страв. Устричний соус може бути використаний в якості приправи для салатів. Відмінно зарекомендував себе в маринадах для м'яса, особливо в поєднанні з соєвим соусом і олією.

Підсилює смак страв стир-фрай, смажених на сильно розігрітій олії (краще всього кунжутній або арахісовій), зі свининою, птицею, рибою або морепродуктами (особливо з креветками) і овочами (редискою, білим цибулею, морквою або пагонами бамбука).

Слід мати на увазі, що потрібно додати устричний соус в кінці приготування і не перестаратися з кількістю, особливо якщо раніше страву вже було посолено.

Устричний соус чудово поєднується з приправами: обсмажені на сковороді насінням кунжуту, імбиром, коріандром, лимонною травою або калганом.

Кілька крапель цього екстракту варто також додати в суп, наприклад, східної кухні, з морепродуктів. Їх спочатку маринують в устричному соусі, потім обсмажують з цибулею і морквою, заливають бульйоном, варять на слабкому вогні. В кінці додають кокосове молоко, нарізану кубиками помідори і дрібно нарізаний коріандр. Завдяки устричному соусу суп придбає насиченість і стане чудовим розігріваючим стравою для осіннього або зимового обіду.

Курка з горіхами по-тайськи.

Курица с орехами кешью - это классический тайский неострый (!) стир-фрай, который можно с легкостью приготовить дома, не тратя деньги на орогие рестораны. Вкусно, сытно и очень быстро!

Время приготовления: 10 мин. Количество порций: 3.

Ингредиенты.

куриное филе - 500 г

чесночная паста или измельченный чеснок - 1 ч.л.

лук-шалот или красный лук - 1 шт

орехи кешью (несоленые) - 60г

рыбный соус - 3 ст.л.

устричный соус - 1 ст.л.

зеленый лук - 4 стрелки

белый молотый перец - щепотка

масло для жарки.

Приготовление.

1. Обжарьте на сухой сковороде орехи кешью и отложите в сторону.

2. Нагрійте вок. Додайте трохи масла, нарізану невеликими шматочками (1х2 см) курку і часникову пасту.

3. Обсмажте курку з цибулею, постійно помішуючи, на сильному вогні протягом 4-5 хвилин.

4. Додайте рибний соус, устричний соус, дрібно нарізану цибулю, кешью, зелений лук і мелений перець. Перемішайте і вимкніть вогонь.

Страва готова!

  • Ціна: 180 грн.